Kaikki videot Kotimaiset videot Suositeltu 

ASMR SUOMI 💜 INAUDIBLE – suuääniä ja lähikuiskauksia

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Moikka!!

Tänään inaudiblea ja maiskutusta ja suuääniä ja lähikuiskauksia! Kaikkien maiskutusta inhoavien kauhu!! 🤣 Jos siis et diggaa suuäänistä niin tämä video ei välttämättä oo sua varten! Mutta jos taas inaudible kolahtaa niin toivottavasti tykkäät! 😎

MUT LÖYTÄÄ MYÖS INSTAGRAMISTA
🌸annikaelisabett

Mikä ASMR?

ASMR eli Autonomus Sensory Meridian Response, tarkoittaa koettuja rauhoittavia ja rentouttavia, tahdosta riippumattomia aistielämyksiä, joiden laukaisijoita ovat usein erilaiset rauhalliset äänet tai visuaaliset ärsykkeet. ASMR-videoiden tarkoitus on luoda tällaisia äänimaailmoja ja visuaalisia ärsykkeitä rentoutustarkoitukseen tai ihan muuten vaan iloksi.

#asmr #asmrsuomi #asmrinaudible #suuäänet

Lisää julkaisuja