Kaikki videot Kotimaiset videot Suositeltu 

Gamergirl ASMR(ish) war zone

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Nyt ensiksi haluan vain tehdä selväksi että en ole pelannut hirveän kauaa tietokonella ja olen tietoinen siitä että en ole kovin hyvä tämän tyyppisissä peleissä. Tämä video oli tavallaan kokeilu ja tarkoituksena oli selvittää jos pystyn yhdistämään tietokonepelin ja asmr videon. Kommentoikaa mielellään mitä te tykkäsitte! Sopiiko asmr ja videopelit yhteen vai pitäisikö tän jäädä mun viimeiseksi pelivideoksi?
Kun editoin videota kuvanlaadulle kävi jotain enkä osannut palauttaa sitä normaaliksi eli olen pahoillani kuvanlaadusta! 🙁
ig: supinaasmr
toka kanava: https://www.youtube.com/channel/UCfrcfi-jgHCsKZT3GcQj-HQ

Lisää julkaisuja