Kaikki videot Kotimaiset videot Suositeltu 

ASMR Suomi 1H 🌛🕯 valvotaan kunnes nukahdat part2

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Hei ystävä ♡

Päätettiin toteuttaa vähän tavallista pidempi video, missä hemmotellaan sua mm. harjaamalla sun hiuksia, silittämällä sun kasvoja, laulamalla ja lukemalla sulle… Toivottavasti saat meidän kanssa unen päästä kiinni.

Edellisestä kerrasta on jo aikaa, tässä linkki meidän ensimmäiseen ”1H valvotaan kunnes nukahdat” videoon: https://www.youtube.com/watch?v=OnLyHhOxC9I pikkuisen on meidän kanava tästä muuttunut! Jos olet katsonut molemmat, kerro kummasta pidit enemmän. ♡

Meidän somet

Instagram: Nyksyc / jasminejanita
Email: asmrystavat@gmail.com
Snapchat: asmrystavat

Olet tärkeä ♡

Lisää julkaisuja