Kaikki videot Kotimaiset videot Suositeltu 

ASMR || Seuraajien lempi triggerit 🌸Osa 2

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Hei ystävä ♥

Tän toisen osan oli tarkoitus olla pidempi ja parempi kun ensimmäinen osa (https://youtu.be/mYxJQ6Zl8zQ), jolloin Ainon naapurit keskeytti meiän kuvailut remontillaan. Valitettavasti huono tuuri jatkui ja tällä kertaa Jasminen naapurit piti sellasta meteliä että jouduttiin taas leikkaamaan paljon ja lopettamaan kuvaaminen kesken. Mutta toivottavasti silti viihdyt meidän videon parissa ja pääset rentoutumaan, oot sen ansainnut ! ♥ ja tämähän tarkoittaa että kolmatta osaa olisi luvassa.

Meidän somet

Snapchat: asmrystavat
Email: asmrystavat@gmail.com
Instagram: jasminejanita / Nyksyc

Olet tärkeä. ♥

Lisää julkaisuja