Kaikki videot Kotimaiset videot 

ASMR SUOMI / FITNESS-MUIJA ROLEPLAY

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Kivaa viikonloppua kaikille! Tässä tulee teille uutta ASMR roleplay videota pitkästä aikaa. Ensin mietin, että julkaisenko tätä videota ollenkaan, koska kuvasin tämän aikas kiireellä, ja mun mielestä tästä ei tullut niin hyvä kuin olisin halunnut. Pahoittelut myös siitä, että mun kamera oli jostakin syystä lopettanut kuvaamisen, joten tämä video loppuu vähän tönkösti. Tämä ei myöskään ole varmaankaan kovinkaan rentouttava ASMR, joten seuraavaksi voisin tehdä jotain hyvin hidastempoista ja rauhoittavaa; ideoita? 🙂

JA PS. Voiko joku auttaa mua pöllöä, ja kertoa, että miten täällä YouTubessa voin lähettää tuollaisen tekstin/viestin mun tilaajille? Olisi esimerkiksi kiva tehdä Q&A ASMR, mutta en tiedä miten saisitte laitettua mulle kysymyksiä sitä varten.. 😮

BLOG: http://bit.ly/2t7zOZv
IG: http://bit.ly/2MHdHln

Lisää julkaisuja