Kaikki videot Kotimaiset videot Suositeltu 

ASMR SUOMI || Meikkitutorial || Halloween edition

Hyvää lähestyvää halloweenia ystävät ! ♥

Kuvattiin tämä kyseinen video jo viikko sitten, mutta harmiksemme mikillä äänittämämme ääninauha katosi. Olisi ollut sääli kuopata näinkin pitkä video, joten kysyimme mielipiteitänne snapchatin puolella ja päädyimme julkaisemaan tämän ongelmista huolimatta. ♥

Tästä johtuen videon äänenlaatu on siis näin halloweenin kunniaksi paikoin kamala. Suuret pahoittelut tästä. Kaikki taustalla kuuluva ääni tulee iphonen mikrofonista, millä kuvaamme videomme. Loput äänistä on jälkikäteen mikrofonilla päälle nauhoitettuja.

Kertokaa joka tapauksessa kommentoimalla mitä tykkäsitte videosta, oliko totaalinen floppi? PS Saamme kanavallemme piakkoin ihanan yllätysvieraan, pysykää siis kuulolla. ♥

Ota yhteyttä
Email: asmrystavat@gmail.com
Snapchat: asmrystavat
Instagram: Nyksyc / jasminejanita

Mitä asmr on? www.asmr.fi

Lisää julkaisuja